slide show

Gråter gråter och gråter

Skriver lite tidsinställda och håller på och skriver en "story" om mitt liv och hästarna, alla känslor kommer fram och tårarna bara forsar ner på kinderna, inlägget får ni när jag har skrivit klart och fått ut ALLT! Från första steget i stallet tills nu.. Mycket läsvärd! // Josse


Kommentarer
Postat av: Tussie & London - we dream of becoming champions

Jättefin blogg (: Allt bra idag?

2012-08-09 @ 11:04:54
URL: http://londonryttaren.blogg.se
Postat av: Tussie & London - we dream of becoming champions

Sv; Ursäkta - men jag skriver oftast läsvärda inlägg, tror inte ens att du läst något av dem.. Det som du skrev var faktiskt riktigt lågt, alla andra som läser min blogg uppskattar att jag uppdaterar så mycket med läsvärda inlägg. Och om jag skulle uppdatera så lite, vilket jag gjorde förut, så tappar jag hälften av mina läsare. Ju mer jag bloggar, desto fler läser! Och det är INTE meningslöst att jag bloggar mycket, bara för att andra skriver så himla lite behöver ju inte jag göra det..

Hoppas du förstår att jag inte gillar din kommentar, den lät väldigt konstig och nedlåtande.

Svar: Hej, vi delar på bloggen här och jag Josefin har aldrig varit inne på din blogg så snälla om det är något skriv att de är till Emma för jag blev helt paff när jag läste din kommentar :o // Josefin hoppas du inte menar mig för har verkligen aldrig sätt din blogg förut!!
Josefin Boman

2012-08-09 @ 12:38:50
URL: http://londonryttaren.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback